Kirkeng Camping
Velkommen til Kirkeng Camping & Event, campingplass og bobilplass i Aremark, Østfold!
Med vår unike beliggenhet langs Haldenvassdraget og Aremarksjøen, kan vi med over 30 års erfaring på overnatting og service, ønske dere en flott ferien med gode opplevelser for store og små.
Kirkeng Camping & Event kan tilby dere et av Norges beste servicefasiliteter, med nyoppussede toaletter og felleskjøkken. Om du kommer innom med bobil og caravan, kan du også bestille døgnplasser helt ned til vannkanten.
Vi har mange aktiviteter igjennom hele sommeren, og setter våre gjester i fokus fra ankomst til avreise.
Lekeplassen kan tilby: trampoliner, husker, lekeborg m/akesklie, dumpere, ballbinge m/ basketball, fotball og volleyballmuligheter. Vi har også båter, kanoer og kajakker til utleie, slik at dere kan nyte hele Haldenvassdraget og sluse i Strømsfoss/Brekke Sluser.
Nærområdet tilbyr masse fine skogsturer, og vi har også sykler til utleie.
Aktiviteter i nærheten av Aremark: Ca. 3 mil fra Aremark, ligger Halden, som har Fredriksten festning, Allsang på Grensen, Tons of Rock, shoppingmuligheter m.m.
Kun 10 minutter biltur fra Halden, kan man besøke Quality Sarpsborg Badeland, Klatring på Grensen, Eventyrfabrikken, bowlinghaller, Nordby Shoppingsenter, Daftöland, m.m.
Ta kontakt med vårt personale for en fin ferie for deg og dine!
Kirkeng Camping & Event

Aremarkveien