... en perle ved vannet!

Kirkeng Camping

her får du minnene som vil vare evig!

Nyt deilige sommerkvelder på Kirkeng

Østfolds beste pizza!

Unn deg noe ekstra!

Thursday, November 12, 2015

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta. Mauris massa. Vestibulum lacinia arcu eget nulla.

Thursday, November 12, 2015

Du må ikke reise langt for å få opplevelser! I tillegg til alle aktivitetene vi har her på Kirkeng, er det også en rekke andre severdigheter og aktiviterer ikke langt unna. Her er et lite utvalg :

- Klatring på Grensen (42km)
- Fredriksten Festning (29km)
- Nordby Shoppingcenter (47km)
- Brekke sluser (22km)
- Strømsfoss (8km)