... en perle ved vannet!

Kirkeng Camping

her får du minnene som vil vare evig!

Nyt deilige sommerkvelder på Kirkeng

Vår populære Kirkeng-pizza!

Unn deg noe ekstra!

Thursday, November 12, 2015

Kirkeng Camping er en familievennlig camping i naturskjønne omgivelser, med sandstrand og bademuligheter ved Aremarksjøen.
Campingplassen har ca 100 sesongplasser med mulighet for døgnplasser ved vannet for bobil og caravan. Vi har koselige 4-stjerners utleiehytte-/leiligheter og hytter ved vannet med enklere standard, og tilbyr også et nyoppusset, moderne serviceanlegg med flislagte familierom og vaskerom.

Thursday, November 12, 2015

Du må ikke reise langt for å få opplevelser! I tillegg til alle aktivitetene vi har her på Kirkeng, er det også en rekke andre severdigheter og aktiviterer ikke langt unna. Her er et lite utvalg :

- Klatring på Grensen (42km)
- Fredriksten Festning (29km)
- Nordby Shoppingcenter (47km)
- Brekke sluser (22km)
- Strømsfoss (8km)

Thursday, November 12, 2015

For de aller minste har vi lekeplass med husker, lekeapparater og mulighet for leie av tråbiler.

Thursday, November 12, 2015

Planlegger du utdrikningslag for noen i sommer?
Hva med å feire bryllupet nede ved vannkanten?
Vil du ha kick off for din bedrift?
Vil familien eller venner ha en dag utenom det vanlige med vannsport , aktiviteter, god mat og en herlig dag ved vannet!?
Kirkeng Events tilbyr skreddersydde løsninger for en dag du ikke vil glemme!