hovedside >> jobbe på Kirkeng

Thursday, November 12, 2015

Ønsker du en kul og allsidig jobb hvor arbeidsdagen er fylt av spennende arbeidsoppgaver og verdens beste gjester?

Kirkeng Camping & Event er Østfolds eneste 4-stjerners camping, og Østfolds eneste event og konferanse som tilbyr aktiviteter, mat, underholdning, konferanse, teambuilding og overnatting. Vi søker deg som er blid, engasjert, tøff og som liker å stå på slik at våre gjester får et fullkomment og minnerikt opphold. Du må kunne snakke og skrive norsk og engelsk, men også gjerne flere språk.
Andre krav:

- Tilgjengelig hele sommeren (ferie må eventuelt avtales i forkant)
- Fleksibel
- Gjerne arbeidserfaring innenfor det du søker på, eventuelt tilegner deg kunnskap i forkant
- Pågangsmot og gode løpesko, her kan det bli hektiske dager!
- Født i 2002 eller tidligere

Vi søker sommervikarer/tilkallingsvikarer til disse jobbene:

- Kiosk/resepsjon, renhold og vedlikehold
- Event og konferanse
- Feiing, gress- og kantklipping

Vaktene kan variere ut ifra erfaring.

Renholdansvalig (18 år+)

Vi søker en engasjert, strukturert, inspirerende og ansvarlig renholdsansvarlig for kontroll av våre utleieenheter og fellesanlegg 1 gang i uken i sommersesongen, gjerne utsjekkdager som søndager. Du bør ha øye for orden, renhold og innredning, og jobbe tett med ansatte og ansvarlig leder på en god måte.
Andre krav:

- Tilgjengelig hele sommeren (ferie må eventuelt avtales i forkant)
- Fleksibel
- Arbeidserfaring

Er disse jobbene noe for deg, klikk linken under og send inn en søknad!
Søknadsfrist 7.april 2018

Monday, January 22, 2018