Aktiviteter og severdigheter i nærheten
Du må ikke reise langt for å få opplevelser! I tillegg til alle aktivitetene vi har her på Kirkeng, er det også en rekke andre severdigheter og aktiviterer ikke langt unna. Her er et lite utvalg :
Stabburet på Holth

Stabburet på Holth er en gårdsbutikk som holder til på gårdens stabbur. Her selges gave- og interiørartikler, honning, te, eplemost, søte godsaker, egg fra gårdens frittgående glade høner mm. Stabburet på Holth finner du på vestsiden av Aremarksjøen ca 5 km fra Strømsfoss eller ca 9 km fra Skodsberg
Brekke sluser

Brekke sluser inviterer til en reise i løftehøyde på 27 meter igjennom 4 slusetrapper. Det Europas høyeste slusetrapp og ganske spektakulært. Ved slusene er sommer åpen kiosk, servicehus og kystledshytta, Fløterhytta. Brekke sluser byr også på gjestebrygger, oppe og nede.
Elgfestivalen

Annenhvert år braker det løs med Elgfestivalen her i Aremark! Kjente band underholder, og det lokale næringslivet har stands med gode tilbud.
Østfoldbadet

VG kåret Østfoldbadet til beste badeland i Norge i sin store undersøkelse av 10 anlegg i 2001. Fortsatt er Østfoldbadet det eneste badelandet som har fått terningkast 6 av VG.
Møllerens hus

Møllerens hus er en gave-, interiør-, og klesbutikk og kafé som ligger i Strømsfoss i Aremark kommune.
Bøensætre husmannsplass

Et unikt eksempel på husmannskulturen i Østfold er Bøensætre i Aremark kommune. En husmannsplass der samspillet mellom natur, dyr og mennesker settes i fokus.
Klatring på grensen

Klatring på Grensen er en av Skandinavias største klatreparker. Vi er en prisbelønnet park der du kan klatre høyt og lavt i trærne. Vi har over 230 elementer i 16 spennende løyper, 5 ulike tarzan- hopp, mange zip- lines, låvesuget og låvehoppet. Her vil alle kunne finne utfordringer!
Rudskogen motorsenter

Raske eventer får du på Rudskogen Motorsenter. Har du lyst til å prøve en skikkelig BMW-racerbil på bane? Eller kanskje sitte på i vår racingriggede BMW M5. Vi har mange muligheter!
MS Brekke

MS Brekke tilbyr deg og dine en fantastisk opplevelse. Vår besettning møter deg i maritim uniform og tar deg med på unik reise gjennom Norges eldste kanalsystem, Haldenkanalen.
Strømsfoss mølle

Det er lagt ned utallige arbeidstimer og innsats for Mølla opp igjennom årene. 12. august 1995 ble mølla offisielt åpnet for publikum og samme år ble mølla riksmuseum for møller. I samarbeid med norsk møllehistorisk forening er det samlet inn og restaurert mølleutstyr til et levende møllemuseum.
Fredriksten festning

En levende historie i over 350 år - fra landets viktigste forsvarsbygg til en av landets mest spektakulære kulturarenaer. Festningen er et yndet turområde, og tilbyr blant annet overnatting og bespisning.
Allsang på grensen

Etter elleve år med innspillinger på historiske Fredriksten festning, har Allsang på Grensen blitt en hyggelig familietradisjon. Hvert år kommer omlag 25.000 - 30.000 publikummere fra hele landet til Halden for å se innspillingene.
Kirkeng Camping & Event

Aremarkveien